tirsdag 13. mai 2008

FRYA

Nå er vi hjemme igjen etter en fantastisk helg på Frya! Der var det duket for årets spesialutstilling og i år var det lagt til Gudbrandsdalen. Dette var kjempeflott! En fantastisk fin plass, og kjempeherlig vær gjorde dette fullkomment! Vi håper indelig dette blir stedet for pinsetreffene i årene som kommer. Alle samlet på samme plass gjorde at vi kom i kontakt med flere BS-entusiaster enn før om årene, og det gjorde heller ikke noe at vi slapp å kjøre bil tidlig om morran når det kanskje ble litt for mye rødvin kvelden før... Myke fine gressmatter/skogsterreng var også veldig behagelig og fint for hundene å springe på!!

Vi stilte Mister og Marco i 6-9 mnd valp. De ble plassert som nr 1 og 2, og Mister endte til slutt opp som 2. Beste hannvalp :-) Flotte kritikker fikk de begge to så det var morro! Busta ble nr 4 i unghundklassen med CK :-) og Becky vant Championklassen og ble 3 Beste tispe!! Andre fra oss som stilte var to gutter fra H-kullet. Odin ble nr 5 i Championklassen med CK og Buddy fikk 1.premie i Åpen klasse..
Vant gjorde CH Ola Odelsgutt av Hiselfoss mens Tribute Made to T av LeeArmand(Trulte) ble beste tispe og Champion. Trulte eies av Rebekka og Terje uti Bud som vi treffer ofte på treff her i avdelinga så det var ekstra moro. Grattis til dem begge!
Bilder fra helgen skal jeg sette inn når jeg får tid...

Nå har jeg hentet hjem en veldig drektig Lyche. Fødsel er beregnet i begynnelsen av neste uke. Otto heter han som blir det heldige far! Følg med for oppdateringer her etterhvert som ting begynner å skje.. Nå er det lenge siden vi har hatt valper her så vi gleder oss veldig.. :-)

I dag har Marthe bursdag! Tenk at gulljenta vår er blitt 5 år!! Det blir en travel dag med selskapeligheter og masse god kake!