fredag 25. januar 2008

Helg igjen..

Nå er det Fredag igjen...
Ikke så mye som har skjedd denne uka. Det går stort sett i jobb, familie, unger og hunder. Mister har vært i Kr sund i snart to uker. Leverte han når vi var på bernertreff og årsmøte. Begge valpene trenger å få individuell trening så det er kjempefint at Hilde og Arne åpner huset for han!
Marco savner broder`n. Han prøver å innvitere barna til samme lek. Rart og se hvor han biter Marius i tærne og dytter kroppen inn i beina hans..raring ;-)

Hundene har endelig funnet tilbake til normalen igjen. Becky har nemlig hatt løpetid, og Otto har hatt to tisper på besøk til parring samtidig..-heftige greier.

Marco og Mister er nå blitt 4 mnd, og er påmeldt på første valpeshow. Begge mister tenner og røyter mye..i tillegg er beina blitt veldig lange og skranglete! Snåle er dem i den alderen.. Etter 7 1/2 time på jobb er det nesten så jeg merker at han har vokst når jeg kommer hjem.. Utviklingen er enorm nå. Han spiser også nesten 2 liter juniorfor hver dag. Vekta nærmer seg 30 kg..

Nå er det mange som spør oss hvordan vi i all verden orker å ha to valper samtidig. Det går veldig bra faktisk. De er utrolig rolige og enkle begge to. Håper de arver pappas sindige vesen. Da er det mye som skal til for å vippe dem av pinnen..

I morgen skal jeg bade og klippe Becky. Hun er helt nede i pels nå og ferdig med løpetid så da passer det bra!

Denne uken er det også kommet inn flere nye HD-resultater på Otto sine valper. Det har så langt gått bra, og vi krysser fingrene for at fortsettelsen blir like bra :-)

Begynnelsen på denne uken var herlig når det gjaldt vær, og nesten hver kveld gikk vi i måneskinn med hundene. I går og i dag har det dessverre blåst og regner/snødd noe voldsomt så hundene har heller måtte luftet seg i hagen, så har jeg prioritert hus-klesvask istede. Nå er det helg og det blir godt. Da skal jeg slappe av med eller uten godt vær :-) Ute og inne!

God helg folkens!