lørdag 24. januar 2009

Status..

Denne helga skulle vi virkelig kose oss på bobiltur for første gang i år, og for første gang siden Hamar. Vi kjørte til Kristiansund og fikk parkert oss på campingen som ligger rett ved siden av både skøytebana og badeland. Fredagskvelden var kjempekoselig med god tv-underholdning og rolige barn som hadde det kjekt på tur :-)

I halv tolv-tida skulle vi lufte hundene og krype til sengs..Det skulle også pappa og Lotta. Desverre endte den turen bokstavelig talt i isen.. for mens vi kom gående opp en bakke, kom pappa og Lotta ned samme bakken.. Lotta ble kjempeglad og satte avgårde så pappa lå paddeflat :-( Han ble både blodig og kraftig forslått, og det forundrer heller ikke om noen ribbein kan være brukket. Skikkelig uflax, for det var nemlig tørt og bart overalt bortsett fra akkurat der Lotta satte avgårde... Det var selvsagt helt bekmørkt slik at vi ikke kunne se noe da dette skjedde.

Helga som skulle bli så "perfekt" ble komplett vellykket når vi våknet i dag tidlig til en Marthe med feber... Og vi som hadde store planer for både badeland, åpning av skøytebane og ellers masse kos sammen med familien...
"vi får håp d bli likar i morgo"


Enden på visa ble at mamma og pappa kjørte hjem i dag tidlig. Marthe ble med dem hjem slik at vi kunne dra på badeland som planlagt. Mye bedre for henne å kose seg der hjemme enn å være her i bobilen og ikke være i form..


I morgen skal det være årsmøte i NBSK avd Nordmøre og Romsdal samt berner/nuffetreff her i Kristiansund så vi blir her til i morgen. Håper været holder seg slik som i dag, og oppmøte blir stort.. Da får vi nok en super-dag!

Forrige uke var prega av influensa. Marthe ble liggende nesten hele uka. Denne uka har heldigvis vært bedre, men nedtur at hun i dag våknet med feber igjen, men sånn er det vel bare... Marius har enn så lenge vært frisk så måtte det vedvare.


På mandag var vi på hundetrening som Romsdal Hundeklubb har i tunnellen i Molde. Veldig mange hunder, sikkert over 20 tilsammen. Der møtte vi Choko og Tone. Tok også ett søskenbilde av Lotta og Choko. Store herlige jenter, den ene med mer pels enn den andre..så vi håper virkelig Lotta får sånn pels etterhvert ;-)

Lotta og Chocco 10 mnd


Tira var også på hundetrening :-)Vi har vært på stall Tollskogan også denne uka. Her er noen bilder fra ridningen.
Hilmar har t.o.m gått til anskaffelse av ridehjelm, så han synes definitivt dette var kjekt :-)Hilmar og Marthe

Marthe

Marthe

Hilmar

Marius
Husk utefuglene :-)

Vi har ett egen tre i hagen som vi har hengt opp fuglemat til utefuglene. Det er så fasinerende! Koselig å se dem forsyne seg :-)