mandag 8. desember 2008

For en helg....

Denne helga skulle vi egentlig bare kose oss... og fredagen skulle vi egentlig ned til mamma og pappa på en liten bursdagsfeiring (mamma har snart bursdag)..samt at vi skulle lage kjøttsuppen til søndag...men det ble det ikke noe av.
Fredag ettermiddag falt Marthe ned trappa fra loftet og brakk hånda si. Ett ganske stygt brudd.. Stakkars go`jenta vår.. Til alt hell var det "bare" dette og noen blåmerker, for trappa er bratt så det kunne raskt gått mye verre. Hun måtte legges i narkose for å få på plass armen og det blir nå gips i 4-5 uker. Jeg og Marthe lå på sykehuset til Lørdag.
Lørdagen var vi hjemme igjen og jeg kunne ta "helgavasken" Hilmar og Marius tok med seg akebrett, spente på ski og tok med de firbeinte på en tur oppi lia.
På Lørdagskvelden var jeg hos Belinda som feira 30-årsdag. En kjempetrivelig kveld med ost, vin og gode venner!
Søndagen var det vår tur til å arrangere berner/nuffetreff. Det siste i 2008.Vi gikk en fin tur til Lundalsvannet og etterpå spiste vi kjøttsuppe og loff. Til kaffe`n hadde Hilde og Cecilie med seg kaker. *
Kor vi kosa oss.. :-)
Denne uka blir jeg hjemme med Marthe. Vi får vel bake litt mer til jul og kanskje vaske litt mer...finner nok alltids noe å holde på med! Hundene skal også få "julevask" og klipp :-)
Her er noen bilder fra den fine turen vi hadde i går!
Mye bedre å rulle og leke seg enn å høre på matmor som vil ha oss sittende pent i snøen ;-) Samarbeid har vi IKKE hørt om...


Nam...nam...


Mye bedre å spise snø..vi gidder ikke ta bilde enda...


Tullejenta...


Lotta - kan når hun vil...


Skal vi se hver vår vei eller???


Vi kan da sitte fint litt....

Her er vi samlet nesten alle..

Vi var 17 hunder med eiere som hadde en herlig dag sammen!
5 nuffer, 11 bernere og 1 golden.