mandag 1. desember 2008

Desember!

Jepps da var vi gått over i Desember måned!
Dette er ei herlig tid synes jeg. Julestemning nesten overalt hvor man befinner seg..og masse aktiviteter både hjemme og på jobb som handler om jul.

Her hjemme fikk vi frem julepynten på Fredag, og helga gikk naturligvis med på å fordele pynt fra loft til kjeller samt innom rommene til Marthe og Marius. De syns det er kjempestas å få pynte hvert sitt rom. Vi skal også lage litt pynt selv, men det venter vi litt nærmere jul med.. Julekaker har vi også begynt å lage.. smultringer, pepperkaker, karamell-kaker og delfiakake er lagd :-) Godt å være litt tidligere ute enn vi vanligvis pleier å være.. Regner nemlig med det blir nok å gjøre når det VIRKELIG nærmer seg jul.

Lørdag var vi på julebord med jobben til Hilmar. Vi spiste ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker osv.. for første gang i år! Nyyydelig :-) Det ble en kjempetrivelig kveld med masse god drikke, stemning og veldig bra musikk!

Barna overnattet på Eide fra Lørdag til Søndag så vi hentet dem i går ettermiddag.. Det var stor stas for dem og komme hjem å se at julekalenderen på stua var oppfylt med pakker!
Hundene fikk seg også en fin tur i går. Herlig med snø og rene hunder :-)

I dag jobbet jeg ikke så lenge. Ferdig allerede kl 14, å nå har jeg holdt på ute sammen med hundene. Nå skal Marthe hentes i barnehagen, og middag må lages. Hva det blir i dag har jeg ikke bestemt enda...

Gleder meg til barne-TV i dag :-) Blåfjell er alltid så koselig å se.. Da setter vi oss godt til rette i sofaen alle mann med masse te-lys på stua. Koselig...