mandag 22. desember 2008

Litt av hvert!

Jula er her!
Desembermåneden er snart over. Vi har så mye å gjøre hver dag at tiden går dobbelt så fort. Det føles ivertfall sånn!


Vi er ferdige med det meste som skal gjøres. Vi har pynta til jul både inne og ute og vi har bakt 7 sorter... De siste innkjøp av mat tar vi nok i morgen.


Pepperkaker
Kolakaker
Krumkaker
Smultringer
Kransekakestenger
Delfiakake
Kakemenner
....er noe av det vi har bakt i år....Jeg fylte 30 denne måneden. Hadde ikke den helt store feiringen, men vi ble en liten gjeng som satt utover kvelden og kosa oss med deilig rødvin.. Håper å få hatt en litt større feiring utpå nyåret en gang!Macro-linse til kamera var en av gavene jeg fikk.. Jeg har mye å lære når det gjelder å ta bilder, og guri så morro det er!


Her er noen bilder til å komme i julestemning av!Julebånd...
Pynt som henger på treet...

Nisser har vi mange av rundt om i huset...De firbente i huset har det helt toppers. Fine turer har det blitt i det siste. Vi har endel snø her enda så det er rent og pent. For en ukes tid siden var månen så utrolig stor, og lyste så sterkt at det ble nesten som å gå midt på dagen enda det var kveld og klokka var over 21! Fantastisk stemning! Vi prøvde å ta endel bilder når vi gikk opp i Lundalen, men de ble ikke så bra.
Marthe var Lucia i barnehagen. Hun var kjempeflink og sang Lucia-sangen helt alene foran alle andre barna og foreldrene! Det var veldig rørende for foreldrene å høre henne synge så fint :-)
Dolly ligger helst på sofa`n når det er minusgrader og snø ute.. Så snart våren er her ser vi henne nesten ikke. Da er hun ute stort sett hele døgnet. Hun var 10 år i Mai. Snillere katt kan man lete lenge etter. Vi har aldri opplevd henne sur - aldri har hun freset på noe og det er mange hunder og valper som har vært ganske så tøff mot henne.. Håper vi har henne her i minst 10 år til :-)

GOD JUL til dere alle som følger bloggen min!