fredag 21. november 2008

Hamar :-)

Vi kom ned til Hamar og Vikingskipet olympiske anlegg sent i natt.
Det var ett snøkave uten like da vi startet på Hjelset. Vi bestemte oss at det beste ble å kjøre om Bjorli istede for Oppdal for å slippe å kjøre over Dovrefjell..
Kanskje var det lurt når man tenkte på føret, men tid sparte vi ikke. Vi ble nemlig stående i fergekø på Sølsnes i over en time.. Kjekt å kjøre bobil, for siden vi startet rett etter jobb/skole var vi sultne så da ordnet vi det veldig koselig med mat og te-lys på bodet mens vi venta på ferga :-)
Snøværet fulgte oss helt til Otta, men etter dette var det fine tørre veier.
Her på Hamar er det glatt og kaldt.. ca -7 grader så termodressen kom godt med!

I dag har dagen vært avslappende. Har vært inne i hallen og sett flere spennende raser og sett finaler. Litt rart at dette er siste gangen NKK arrangerer denne utstillinga her på Hamar. Første gang de arrangerte denne utstillinga var i 1994. Jeg var her første gangen i 1996, og siden nesten hvert år. Enten med eller uten hund. I 1997 vant jeg med en Berner som kom fra "oss" dvs mamma og pappa før jeg flytta hjemmefra. Det var veldig kjekt i fjor når Otto stod som BIR-vinner nøyaktig 10 år etter at Berna gjorde det!

Tidligere i dag gikk vi oss en tur til Hamar sentrum for å handle litt. Det ble en lang tur for vi gikk visst en laaaang omvei for å finne polet.. for hva er vel en Fredag kveld uten god rødvin :-) På menyen står svineribbe, pinnekjøtt, medisterkake osv.. nam, nam..

Ha en herlig helg alle sammen! Det skal vi...