søndag 23. november 2008

TO CERT og BIS-AVLSHUND!!!

En fantastisk utstillingshelg på Hamar er over og vi kan virkelig være stolte av det vi presterte med våre hunder.
Marco og Mister tok juniorklassen med storm og plasserte seg som nr 1 og 2, begge med CK. Otto ble nr 2 i championklassen med CK. I bestehannhundklasse ble Marco nr 2 med CERT og Otto nr 3. "Lillegutten" slo altså pappan sin! Av alle unghundhannene ble Ottosønnen Jonas best med CK! Litt lite pels på gutten i dag, men den kommer tilbake.

Busta vant åpen klasse tispe med over 20 påmeldte og i beste tispeklasse ble hun nr 5 med CERT!! Søstra til Busta gjentok bragden fra i fjor og ble beste tispe og dermed NV-08! Grattis Izzy, Elin og Torill!

Vi valgte også å stille oppdrettergruppe med Mister, Marco, Otto og Embla(CH Tiviniro`s Be Reminded) og ble nr 2 av 3 grupper med HP.

Otto skulle for første gang stille i avlsklasse. Vi hadde flere meget pene avkom å velge i, og endte med Marco, Mister, Busta og Izzy. Søskenpar som alle har gjort det godt og er typelike hunder. Dommeren likte det hun så, og vi ble nr 1 med HP. I finalen senere på dagen VANT vi og Otto ble BIS-avlshund!!! For en opplevelse! Det var og utrolig morsomt.. Tusen takk til Andrine, Bjørn, Hilde og Torill som var med i gruppa og gjorde dette mulig! Dette lever vi lenge på :-)

I dag har vi vært i hallen og bare slappet av og sett andre venner stille andre raser. Wenche fra kennel Attentive (Flat Coated Retriever) gjorde det veldig godt med Nemi og vant Åpen klasse ( 27 stk) og ble til slutt 4.Beste tispe. Geir fra kennel Zaffe (Kinesisk nakenhund) gjorde det også veldig bra. Gratulerer til dere :-)

Bilder og mer oppdateringer fra helga kommer når vi har kommet hjem og fått pakket ut av bilen.... -for øyeblikket er vi på vei forbi Ringebu og har ett stykke igjen før vi er hjemme...

Ha en strålende kveld!